Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Elon Musk’tan Türkiye İle İlgili 2019 Mesajı

Elektrikli araç üreticisi Tesla’nın kurucusu Elon Musk, Twitter’da bir takipçisinin sorusuna cevaben paylaştığı mesajda, şirketin hızlı şarj ünitesi Supercharger istasyonlarının 2019’da “İrlanda’dan Kiev’e, Norveç’ten Türkiye’ye” Avrupa’nın her yerinde kurulacağını yazdı. Musk, daha önce Tesla Model 3’ün Avrupa versiyonunun Kombine Şarj Sistemi (CCS) hızlı şarj uyumlu portlarla donatılacağını açıklamıştı.

devamı için >>
Google Haritalar'a Mesajlaşma Özelliği Geldi

Google’ın ürünlerini geliştirmek için yaptığı pek çok yenilik var. Bunların en sonuncusu sessiz sedasız gerçekleşen bir değişiklik. Google Haritalar artık mesajlaşma desteği sunuyor.

devamı için >>
Tohum Otizm Vakfı GIF’leri Otizmli Çocuklara Umut Oluyor

Tohum Otizm Vakfı gönüllüsü olan oyuncu Neslihan Atagül Doğulu, Türkiye’de eğitim bekleyen 352.000 otizmli çocuk ve genç olduğu gerçeğinin altını çizerek “yeni yılda otizmli çocuklara umut ol” çağrısı yaptı ve insanları, otizmli çocukların hayatlarını değiştirecek eğitime kavuşmaları amacıyla 4129 Grey ajansı ile iş birliği içinde yaratılan kampanyayı, Tohum Otizm Vakfı GIF’lerini Instagram’dan paylaşarak duyurmaya davet etti.

devamı için >>
Hepsiburada, 2018 Yılı İnternet Alışveriş Tercihlerini Açıkladı

E-ticaret alışveriş alışkanlık ve eğilimlerini açıklayan Hepsiburada’nın yayınladığı trend raporu kapsamında 2018 yılında gerçekleştirilen alışverişlerde, 2017’ye göre yüzde 60’lık bir artış yaşanırken, yerli milli ürünlerde de yüzde 100’lük bir artış yaşandığı görülüyor.

devamı için >>
2018’de En Çok Okunan 10 Think with Google Makalesi

Bu yıl sektöre yön veren trendlerden haberdar olmak isteyen pazarlamacılar hangi makaleleri okudu? Yıl boyunca pazarlama dünyasındaki gelişmeleri daha yakından takip etmemize yardımcı olan Think with Google’ın 2018 yılında en çok okunan 10 makalesini açıklandı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite