Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Giyilebilir Teknoloji Pazarı 2018’in 3. Çeyreğinde %21,7 Büyüdü

Giyilebilir teknoloji pazarının önde gelen oyuncularından olan Apple ve Xiaomiarasındaki savaş devam ediyor. Giyilebilir teknoloji pazarının 2018 yılının 3. çeyreğine dair bir rapor yayınlayan araştırma firması IDC, pazarın ilk 5 firması ile ilgili önemli veriler paylaştı.

devamı için >>
Whopper Yemenin En Ucuz Yolu

Burger King, McDonald’s'la uğraşmaya devam ediyor.

Kampanyalarında McDonald’s ile uğraşmaktan asla vazgeçmeyen Burger King, Amerikalıların karşısına yine rakibini köşeye sıkıştıran bir kampanyayla, üstelik ikonik ürünü Whopper’ın fiyatını da 1 sente çekerek çıkıyor.

devamı için >>
Instagram’a “Yakın Arkadaşlar” Özelliği

Büyüyen topluluğuyla, insanların bazı özel anlarını herkesle paylaşmak istemeyeceğini düşünen Instagram, yeni özelliği sayesinde kullanıcıların daha kişisel anlarını yalnızca kendi seçtikleri küçük bir grup ile paylaşmasına izin veriyor.

devamı için >>
Siz Yokken Evcil Hayvanınıza Göz Kulak Olan Girişim: PetSurfer

Evcil hayvan sahibi olanlar iyi bilirler; eğer bir yere gitmek zorundaysanız ve evcil hayvanınızı da yanınızda götüremiyorsanız, bu durum kişinin en büyük problemlerinden biri haline dönüşüyor. Yerli bir girişim olan PetSurfer, verdiği hizmetle bu problemlerin önüne geçmeyi hedefliyor.

devamı için >>
2018’de Twitter’da En Çok Konuşulanlar

Twitter, 2018 yılında Türkiye'de en çok hangi hesaplar, kişiler, konular ve hashtag'lerin paylaşıldığını açıkladı.

Bu sene Türkiye’de Twitter’da en çok karşımıza çıkan Survivor 2018 oldu. Bu yılın Twitter’da en çok konuşulan dizisi Adını Sen Koy olurken, Erkan Meriç ve Hazal Subaşı ise en çok konuşulan ikili olarak açıklandı. Vedat Milor’un “Soğan menemenli mi olur, menemensiz mi?” anketi ise birçok Twitter kullanıcısı tarafından dikkat çekti. Yıldız Tilbe’nin Sezen Aksu ile barıştığını açıkladığı tweet ise en beğenilen tweet’ler arasına girdi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite