Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
YouTube, Çocuk Güvenliğini Artıracak Yeniliklerini Duyurdu

Dünyanın en çok kullanılan platformlardan biri olan YouTube, çocuklara yönelik oluşturulan içerikleri denetlemek için yeni yeniliklere imza attı. Şirket, paylaştığı blog yazısında çocukların güvenliğini iyileştiren yeniliklerden bazılarını paylaştı.

devamı için >>
Facebook da Beğeni Rekabetini Ortadan Kaldırıyor

Geçtiğimiz Nisan ayında, Instagram’ın platformdaki beğeni sayısını gizlemek üzere harekete geçtiğini sizlerle paylaşmıştık. Instagram’ın izinden giden Facebook da, platformundan beğenileri kaldırmayı test ettiğini açıkladı.

devamı için >>
Netflix, Artık Bir Sezonu Tek Seferde Yayınlamayacak

Dünyanın en büyük çevrimiçi yayın platformlarından olan Netflix, yayın stratejisini değiştirecek gibi görünüyor. Bundan önce yapımlarındaki tüm bölümleri tek seferde yayınlayarak kullanıcılara tüm bölümleri 'silip süpürme' imkanı tanıyan Netflix, bazı yapımlarında bu stratejiden vazgeçiyor.

devamı için >>
Facebook FTC Cezasının Ardından Etiketleme Özelliğini Değiştirdi

Federal Ticaret Komisyonu'na ödediği 5 milyar dolarlık cezanın ardından Facebook en baştan beri öne çıkan özelliklerinden biri olan etiketleme özelliğini değiştirdi. Salı gününden itibaren yapılan bu değişiklik sayesinde Facebook artık kullanıcılara yüklenen fotoğraflarda arkadaşlarını etiketlemeyi önermeyecek.

devamı için >>
Firefox 69, 3. Parti Takip Çerezlerini Ve Kripto Madenciliği Engelleyecek

Firefox 69 yeni sürümü ile kullanıcı güvenliğini bir üst noktaya taşımayı hedefleyen Firefox, Windows, Mac, Linux ve Android işletim sistemleri için ücretsiz olarak kullanıma sunuldu. Kullanıcılarının gizliliğini ve güvenliğini artırmayı hedefleyen Firefox, yeni sürümü ile varsayılan olarak 3. parti takip çerezlerini ve kripto madenciliği engelleyecek.

devamı için >>
NFL ve TikTok Uzun Soluklu İş Birliğine İmza Attı

Son yılların en çok dikkat çeken ve en fazla büyüyen sosyal medya platformlarından biri olan TikTok 75 milyar dolarlık piyasa değeriyle dikkat çekiyor. ABD Tiktok kullanımında ikinci sırada yer alıyor. Daha genç bir demografik kitleye hitap etmek isteyen NFL de TikTok kullanıcıların ve izleyicilerinin yaş dağılımını göz önünde tutarak uygulama ile uzun soluklu bir ortaklığa imza atmaya karar verdi.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite