Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Apple 2018 yılında giyilebilir cihaz pazarının lideri oldu

IDC tarafından paylaşılan bilgilere göre 2018 yılının 4. çeyreğinde toplamda 59,3 milyon adet giyilebilir cihaz satılırken, giyilebilir pazar  yüzde 31,4 oranında büyüdü. Paylaşılan bilgilere göre 2018 yılında toplamda 172,2 milyon adet giyilebilir cihaz satışı yapılabilirken satışlar bir önceki yıla oranla 27,5 arttı. 

devamı için >>
Game of Thrones'un 8. Sezon Fragmanı Yayınlandı

7. sezonuyla tüm dünyada izlenme rekoru kıran Game of Thrones'un yeni sezonu, dizinin hayranları tarafından merakla bekleniyor. 8. sezon ile final yapacak olan dizi, akıllardaki birçok soruya da yeni sezonda yanıt verecek.

devamı için >>
Microsoft'un Chromium Tabanlı Yeni Edge Tarayıcısı Ortaya Çıktı

Microsoft’un Chromium tabanlı yeni Edge internet tarayıcısını gösteren ve Neowin tarafından yayınlanan yeni ekran görüntüleri, Windows 10'da varsayılan olarak yüklenen ancak Chrome kullanıcılarının aşina olacağı bazı özelliklere sahip olan önceki Edge sürümlerinin simgelerini ve genel görünümünü sunan bir tarayıcıyı ortaya çıkarıyor.

devamı için >>
Müzik Streaming Servislerinin Fiyatları Artacak Mı?

Müzik streaming servisleri, yüzde 44 civarında olan telif hakkı artışlarına karşı mücadele ediyor. Her biri kendi akış hizmetine sahip olan dört teknoloji şirketi de şarkı sözü yazarlarına büyük bir maaş zammı yapma Telif Hakkı Kurulu (CRB) kararına itirazda bulundu. 

devamı için >>
Mobil Reklam Harcamaları Bir Buçuk Milyar TL’yi Aştı

MMA Türkiye 2018 Mobil Reklam Harcama Araştırma raporu verilerini açıkladı. Kantar Media iş birliğinde gerçekleştirilen MMA Türkiye araştırmasına göre, 2018 mobil reklam yatırımları 1 milyar 503 milyon TL olarak gerçekleşti.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite