Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
E-Ticarette 2020 Trendleri

Gelişen ve büyüyen e-ticaret, her sene yenilikleri de beraberinde getiriyor. 2019 yılında yükselen ivmesini sürdüren e-ticaretin 2020 yılı gündemlerinde; kişiselleştirme, derin veri analizi, e-ihracat çözümleri, sesli arama, podcast reklamları, videolu alışveriş, Z kuşağı ve deneyimsel pazarlama olacak.

devamı için >>
2019’da Twitter’da En Çok Konuşulanlar

Twitter, 2019 yılında Türkiye'de en çok hangi hesaplar, kişiler, konular ve hashtag'lerin paylaşıldığını açıkladı.

Hem gerçekleştirdiği yardımlar ve platformu AHBAP hem de kullanıcılarla etkileşimiyle Twitter’ın popüler ismi olan Haluk Levent 2019’da en çok konuşulan ünlü isim oldu.

devamı için >>
TikTok ve Seksenler Dizisinden İş Birliği

Kısa video platformu TikTok, TRT dizilerinden Seksenler ile işbirliğine imza attı. #Seksenler etiketiyle ve Gülümseten Hatıralar sloganıyla hayata geçirilen kampanyada TikTok, herkesi 80’ler atmosferinde nostaljik bir yolculuğa davet ediyor.

devamı için >>
Sesli Kitap Dinleme Oranı 2019’da Yüzde 315 Arttı

2019’da Storytel üzerinden Türkiye’de toplam 4 milyon 54 bin 400 saat sesli kitap dinlendi. 2018 ile karşılaştırıldığında, sesli kitap dinleme oranı Türkiye’de yüzde 315 oranında artış gösterdi. Storytel üzerinden Türkiye’de toplam 4 milyon 54 bin 400 saat sesli kitap dinlendi.

devamı için >>
Google'dan 2020 İçin 10 Dijital Pazarlama Tahmini

2020'de pazarlama kurallarını yeniden yazacak olan farklı müşteri davranışları, yeni teknolojiler ve sektör trendleri neler? EMEA ülkelerindeki lider Google pazarlama ve reklamcılık uzmanları, pazarlamanın yeni on yılına adım atarken rekabette size avantaj sunacak tahminlerini paylaşıyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite