Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
E-ticaret Sektöründeki Satışlar 2019’un İlk Çeyreğinde Yüzde 64 Büyüdü

KOBİ’ler e-ticarette 2019 yılına hızlı bir giriş yaptı. Ideasoft tarafından paylaşılan verilere göre ilk çeyrekte toplam online alışveriş sayısı yüzde 21, cirolar ise yüzde 64 büyüdü.

devamı için >>
Uber Türkiye’den Çekiliyor mu?

Türkiye’de oldukça fazla kullanılan Uber XL araçlarını bu şartlar altında kullanamayacağını belirten şirket bu araçların sayılarını ise önemli ölçüde azaltacağını bildirdi. Türkiye’ye bağlılığını belirten Uber XL araçlar yerine taksilere ağırlık vereceklerini açıkladı.

devamı için >>
Facebook Anma Gönderileri, Ölen Kullanıcılara Dair Anıları Topluyor

Bir kişi vefat ettikten sonra kişinin arkadaş ve akrabaları tarafından hesabın kontrol edildiği ve vefat eden kişinin anılarının paylaşıldığı anıtlaştırılmış profiller, kişinin eski gönderilerinin de fotoğraflarının da hesapta kalmasını sağlıyor ve sevdikleri, vefat eden kişiyi Facebook üzerinden bir nevi onurlandırabiliyorlar.

devamı için >>
Netflix’ten iOS Kullanıcılarını Üzecek Haber

Netflix’in iPhone sahiplerini yakından ilgilendiren bu kararıyla kullanıcılar AirPlay desteği alamayacak. Kullanıcılar bu gelişmeden önce, AirPlay özelliğini kullanarak telefon ekranındaki Netflix yapımını doğrudan Apple TV aracılığıyla televizyona yansıtabiliyordu.

devamı için >>
Dijital reklamcılıkta Yepyeni Bir Mecra: Yandex Navigasyon

Yandex Navigasyon, yepyeni bir mecra olarak hiperlokal pazarlama olanaklarıyla markalar için konum odaklı reklam modelleri sunuyor. Farklı sektörden pek çok markanın belirlenen hedef kitlelerine doğru ve doğal bir şekilde ulaşmalarını sağlayan yeni reklam modelleri arasında Dijital Billboard öne çıkmayı başarıyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite