Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Çin’de iPhone’un Bazı Modellerinin Satışına Yasaklama Kararı Geldi

Apple ile Qualcomm arasında Çin'de görülen davada mahkeme Qualcomm lehine karar verdi. Qualcomm patentlerinin ihlal edildiği gerekçesiyle piyasada satışı devam eden pek çok iPhone modelinin satışını yasaklattı.

devamı için >>
Instagram’dan Influencerlar İçin Yeni Özellikler

Fotoğraf paylaşım platformu Instagram ınfluencerlara ve diğer güç kullanıcılarına yönelik yeni analizler ve mesajlaşma özellikleri ekleyen "içerik oluşturucu hesapları"nı test ediyor.

The Hollywood Reporter'a göre, güncelleme şu anda test ediliyor ve önümüzdeki yıl daha geniş bir alana yayılacak

devamı için >>
Facebook Yeni Reklam Alanları Üzerinde Çalışıyor

Facebook ürün yöneticisi Zoheb Hajiyani yaptığı açıklamada, “Facebook arama sonuçlarına reklam yerleştirmek için küçük bir test yapıyoruz ve bu reklamların genişletilip genişletilmeyeceğine karar vermeden önce bu reklamların insanlar ve işletmeler için faydalı olup olmadığını değerlendireceğiz” dedi.

devamı için >>
Google Arama Trendleri 2018 Açıklandı

Türkiye’de 2018’in dört farklı kategoriden oluşan Arama Trendleri listelerinde Yemek tariflerinde “Ziron”, İsimlerde geçtiğimiz yıl bir uçak kazasında hayatını kaybeden “Mina Başaran”, Dizilerde “Sen Anlat Karadeniz”, Genel kategoride ise sırasıyla “Dolar”, “Soyağacı-edevlet” ve “Dünya Kupası” ilk sıralarda yer aldı.

devamı için >>
Alman Devi Türkiye’yi Seçti

Skoda Karoq ve Seat Ateca üretimi yapacak olan yeni fabrikası için Romanya, Bulgaristan ve Türkiye arasında bir seçim yapmak üzere değerlendirmeler yapan Alman otomotiv devi Volkswagen, tercihini Türkiye’den yana kullandı.

Kasım ayında Volkswagen AG’nin CEO’su Herbert Diess, Doğu Avrupa’da yeni bir fabrika kurmayı istediklerini, bunun da üretime 2022 itibarıyla başlayacağını söylemişti.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite