Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
IAB Adex 2018 Benchmark Raporu Yayınlandı

Avrupa’da dijital medya yatırımları %13,9 büyüdü ve 55,1 Milyar  avroya ulaştı.  Türkiye’de ise büyüme oranı %14,4 olarak Avrupa ortalamasının üstünde gerçekleşti.

devamı için >>
Google Haritalar Artık Doğal Afetler İçin Uyarıda Bulunacak

Google, bir doğal afet durumunda Google Haritalar uygulamasını çok daha yararlı bir hale getirecek güncellemesini duyurdu. Bir blog paylaşımında Google Haritalar’ın SOS alarmları özelliğinin doğal afetler sırasında görsel bilgiler eklenerek geliştirildiğinden bahseden Google, yeni navigasyon uyarı sistemi sayesinde kullanıcıları tehlikeden uzaklaştıracak.

devamı için >>
Google Stadia 14 Ülkede Kullanıma Açılacak

Google'ın oyun platformu Stadia, Kasım ayından itibaren 14 ülkede kullanıcıların ilgisine sunulacak. Kasım ayı itibariyle Kuzey Amerika ve Avrupa pazarlarında satışa çıkacak. Stadia'nın kullanıcılara açılacağı ülkeler arasında  Kanada, Norveç, Danimarka, İspanya, Fransa,  İngiltere, İrlanda ve ABD yer alıyor.

devamı için >>
Facebook'un Libra Kod Adlı Kripto Para Birimine Dair Detaylar

18 Haziran'da kripto parasının White Paper'ını yayınlamaya hazırlanan Facebook, Libra kod adlı bu kirpto paranın detaylarını paylaştı. Yine de bu ayın sonlarına doğru piyasaya sürülmesi beklenen kripto para biriminine dair bilgiler oldukça kısıtlı.

devamı için >>
Google, Gmail'e Dinamik E-Posta Özelliği Getirmeye Hazırlanıyor

İnternet devi Google, Gmail'e dinamik e-posta özelliği getireceğini duyurdu. Beta sürüm sürecinin tamamlanmasıyla birlikte Gmail'in dinamik e-posta özelliği tüm kullanıcılar tarafından kullanılabilecek

devamı için >>
Facebook, Kullanıcılarının Verilerini Topladığı Sistemi Yeniden Aktif Edecek

Facebook, verilerini paylaşmayı kabul eden yetişkinlere para ödeyeceği Study adlı uygulamayı duyurdu. ABD ve Hindistan’da kullanılabilecek olan uygulama, kişilerin iznini gerektirecek. Ödemeler Paypal üzerinden gerçekleştirilecek. Uygulama şu aşamada Android için kullanılabilecek.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite