Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Samsung Galaxy A9 Modeli Tanıtıldı

Malezya’nın Kuala Lumpur kentinde düzenlenen etkinlikte Samsung, Galaxy ailesinin iki yeni modelini tanıttı. Düzenlenen etkinlikte hem 3 kameralı Samsung Galaxy A7 hem de dünyanın ilk 4 kameralı akıllı telefon modeli olan  Samsung Galaxy A9 modelleri tanıtıldı.

devamı için >>
Facebook Çalınan Hesaplarla İlgili Açıklama Yaptı

Facebook saldırıdan ne kadar hesabın etkilendiğini açık bir şekilde belirtiyor, açıklamaya göre 30 milyon kişinin sosyal ağa giriş bilgileri çalındı.  Guy Rosen tarafından yapılan açıklama şöyle;

“Önceden de belirttiğimiz gibi, saldırıyı düzenleyenler, Temmuz 2017 ve Eylül 2018 arasında Facebook’un kodunda var olan bir açığı kötüye kullandılar."

devamı için >>
Google Duplex 4 Şehirde Test Sürecine Başlıyor

İlk olarak geçtiğimiz Mayıs ayında Google I/O 2018‘de karşımıza çıkan Google Duplex, test sürecine başlıyor. Google Asistan’ın konuşma özelliği olarak ön plana çıkan Google Duplex, gerçek insanlarla konuşarak randevu almanıza veya rezervasyon yapmanıza olanak sağlayan bir yapay zeka teknolojisi olarak hizmet veriyor.

devamı için >>
2000’lerin Efsane Oynatıcısı Winamp Geri Dönüyor

Winamp satın alan Radionomy’nin CEO'su Alexandre Saboundjian uzun zamandır yenilenmeyen ve popüleritesini yitiren Winamp tekrar canlandıracaklarına dair bazı ipuçları paylaştı. Saboundjian daha çok materyali ve cihazı destekleyen yeni bir sürüm düşündüklerini belitti.

devamı için >>
Google’ın Play Store'u Avrupa'daki Telefon Üreticilerine Artık Ücretli

AB'den rekor 5 milyar dolar para cezasına çarptırıldıktan sonra, Google , Avrupa'daki politikalarında büyük değişiklikler yapıyor.

Google, tarihinde ilk kez Google Play Store ve önceden yüklenmiş diğer uygulamalarla cihaz satmak isteyen üreticilerden lisans ücreti talep edecek.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite