Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Amazon Türkiye Açıldı!

E-ticaret devi Amazon’un Türkiye’ye geleceği bir süredir konuşuluyordu. Yaz aylarında başlamayı planladığı Türkiye operasyonlarını bir süre bekleten Amazon sonunda Türkiye pazarına girdi. Artık Türkiye’deki tüketiciler Amazon.com.tr üzerinden milyonlarca ürüne ulaşabilecekler.

devamı için >>
IOS 12 Resmen Açıklandı

Apple'ın tüm yeniliklerini duyurduğu WWDC etkinliği bugün başladı. Etkinlik uzun zamandır bekleniyor ve sunulacak yenilikler ile ilgli pek çok tahmin vardı. iOS 12'nin duyurulacağı ise bu tahminler arasında en kesin gözüyle bakılandı. Beklenen haber geldi ve Apple 4 gün sürecek etkinliğin ilk gününde iOS 12'yi duyurdu.

devamı için >>
Facebook doğruluk kontrolünü genişletiyor!

Asılsız haberlerle mücadele konusuna büyük önem veren ve geçtiğimiz Mayıs ayında üçüncü taraf haber doğrulama programını teyit.org işbirliğiyle Türkiye’de de hayata geçiren Facebook, üçüncü taraf doğruluk kontrolünü fotoğrafları ve videoları kapsayacak şekilde genişletiyor.

devamı için >>
Google Maps, Apple CarPlay’de Artık Kullanılabilir Durumda

Apple, iOS 12 güncellemesiyle birlikte üçüncü parti harita uygulamalarının CarPlay üzerinden kullanılmasına izin vermeye başladı. Bundan böyle CarPlay'de kullanıcılar Apple Haritalar uygulaması yerine Google Maps kullanabilecek.

devamı için >>
Google, çalışan verimliliğini Work Insights’la gösterecek

Tokyo’daki bir etkinlikte lansmanı gerçekleştiren yeni Google ürünü Work Insights, çalışanlarının şirketin G Suite verimlilik araçlarını nasıl kullandıklarına ve ekiplerin bu araçları kullanarak nasıl iş birliği yaptıkları konusunda daha fazla bilgi sahibi olmasına olanak sağlıyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite