Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
2018 Dijital Reklam Yatırımları Açıklandı

2018 Dijital Reklam Yatırımları IAB Türkiye tarafından açıklandı. IAB Türkiye AdEx-TR sonuçlarına göre dijital reklam yatırımları, 2017'ye oranla %14,2 oranında artarak 2,47 Milyar TL'ye ulaştı.

devamı için >>
Instagram’a Uygulama İçi Alışveriş Özelliği Geliyor

Instagram, e-ticaret konusundaki hamlelerine bir yenisini daha ekledi ve ABD kullanıcılarına, uygulamayı terk etmeksizin alışveriş yapabilecekleri Checkout özelliğini sundu. 

devamı için >>
Yeni Zelanda’da Markalardan Google ve Facebook’a Boykot

Yeni Zelanda’nın Christchurch kentinde meydana gelen terör saldırısının ardından, aralarında Burger King, ASB Bank ve Spark’ın da bulunduğu markalar, denetlenmeyen içeriklerin yol açtığı zararlardan korunmak ve teknoloji şirketlerini aksiyon almaları konusunda teşvik etmek için birlikte hareket etme kararı aldı.

devamı için >>
Opera, Android’e Ücretsiz VPN Desteği Getiriyor

Opera, Android için ücretsiz VPN koruması sağlayacak. Uygulamanın son sürümü, kendi içinde bir VPN’e sahip olarak yayınlanacak.

Geçtiğimiz ay Beta versiyon kullanıcılarına Android’de de VPN kullanma şansı sunan firma, yeni güncellemede bu özelliği tüm Android kullanıcılarının hizmetine sunacak.

devamı için >>
Google’dan Oyun Endüstrisini Altüst Edecek Çevrimiçi Oyun Servisi: Stadia

Google CEO’su Sundar Pichai’nin tanıttığı Stadia, kullanıcıların cihazlarında hiçbir ekran kartı ve donanıma sahip olmadan, oyun oynamalarına izin verecek. Kullanıcılar bilgisayarlarının yanı sıra, cep telefonu ve tabletlerinden de bu canlı akış oyunlarını rahatlıkla oynayabilecekler.

devamı için >>
BKM Temassız Ödeme Verilerini Açıkladı

Bankalararası Kart Merkezi verilerine göre temassız ödeme adedi geçen yılın aynı dönemine kıyasla 2 katına çıkarken, şubat ayında günlük yaklaşık 1 milyon adet temassız işlem gerçekleşti. Temassız ödemelerin en çok market ve yemek sektörlerinde tercih edildiği görülürken, diğer sektörlerde de yaygınlaşmayı sürdürdüğü açıklandı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite