Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
ABD Dijital Reklam Yatırımları Rekor Kırdı

ABD 2018 İlk yarı dijital reklam yatırımları yüzde 23 Artışla 49,5 milyar dolara ulaşarak rekor kırdı. IAB, ABD internet reklam yatırımları raporunu açıkladı.

Rapora göre, 2017’nin ilk yarısında 40,3 milyar dolar olan Dijital Reklam Yatırımları, bu senenin ilk yarısında yüzde 23 artışla 49,5 Milyar dolara ulaştı.

devamı için >>
L’Oreal’den Giyilebilir UV Sensörü

Giyilebilir teknoloji pazarının 2022’de küreselde 55 milyar dolara ulaşması bekleniyor. Bu, günümüzde 5.8 milyar doları bulan pazarın kapital olarak yaklaşık 10 kat büyüyeceği anlamına geliyor.

Fransız kozmetik şirketi L’oreal ise giyildiğinde UV filtresini ölçümleyebilecek bir sensörü tanıttı. Şirketin önde gelen cilt bakım markası La Roche Posay’ın tanıttığı ‘My UV Patch’ ismini alan ürün pilsiz çalışabilme özelliğine sahip.

devamı için >>
Instagram’da Takipçi Sayıları Düşecek, Beğeniler Azalacak

Instagram, takipçi sayılarını ve katılım metriklerini şişirmek için üçüncü parti uygulamaları kullanan kullanıcılar için yeni bir uygulama başlatıyor. Bundan sonra üçüncü parti uygulamaları kullanarak sahte takipçi, beğeni ve yorum alan kullanıcılar uyarılacak; bu sahte kullanıcıların üyeliği ise iptal edilecek.

devamı için >>
YouTube ücretsiz, sadece reklam destekli filmler ekledi

YouTube geçtiğimiz aydan bu yana sessiz sedasız bir şekilde sitesine 100’den fazla reklam destekli Holywood filmi ekledi. Bu filmler arasında “Rocky” ve “The Terminator” gibi klasiklerin yanı sıra “Zookeeper,” “Agent Cody Banks,” ve “Legally Blonde,” gibi aile filmleri de yer alıyor.

devamı için >>
Facebook, Türkiye’de Tüketici Farkındalığı Kampanyası Başlatıyor

Facebook’tan yapılan açıklamaya göre Türkiye’deki tüketicilerin sahte banka reklamlarına karşı korunmaları amacıyla bir çalışma başlatılacak. Bu çalışmada amacın tüketicilerin farkındalığını arttırmak olduğu açıklandı.

Bu kampanyayla insanların “phishing” adı verilen ve insanları dolandırmayı amaçlayan sahte reklamlara karşı bilinçlendirilmesi amaçlanıyor. 

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite