Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Apple’ın Netflix Rakibi Servisinin Aylık 15 Dolar Olması Bekleniyor

Apple’ın bu hizmet gelirlerini büyütmesi için Goldman analistleri şirketin videolar, dergiler ve depolama hizmetleri gibi yeni içerik abonelikleri oluşturması gerektiğini öne sürüyordu.

devamı için >>
Bomba İddia: Sahibinden.com'a 4.8 Milyar Dolarlık Teklif Geldi

Türkiye'nin ve dünyanın en büyük elektronik ticaret ortamlarından biri olan Sahibinden'e rekor bir teklif geldiği iddia edildi. İngiltere'de faaliyetlerini sürdüren Marks & Mann'in, Sahibinden.com'un İstanbul'daki ofisinin kapısını çaldığı ve tam 4.8 milyar dolarlık bir teklifte bulunduğu iddia ediliyor.

devamı için >>
Honor Türkiye’nin Instagram Hesabı Hacklendi

Huawei’nin ağ ve telekomünikasyon ekipman ve hizmetleri kapsamındaki alt markası olan ve Türkiye’ye 2018’de giren Honor‘un resmi Instagram hesabı hackendi.

Hesabı ele geçiren kişi önce profil resmini Samsung logosu ile değiştirdi, hikayeler paylaştı ardından canlı yayın açarak yüzünde bir maske ile markanın takipçileriyle sohbet etti.

devamı için >>
FOXplay ve Hepsiburada’dan İşbirliği

FOXplay ve Hepsiburada gerçekleştirdikleri işbirliğiyle dünyada ilk kez hayata geçirilecek bir uygulamaya imza attı. Yapılan iş birliğiyle Türkiye’nin ilk e-ticaret özellikli dizisi 4N1K Yeni Başlangıçlar‘da İzlerken Al özelliği kullanılarak izleme deneyimi bölünmeden alışveriş yapılabilecek.

devamı için >>
Facebook, Alexa ve Siri’den Daha Zeki Bir Asistan Yapmanın Peşinde

Facebook, Intel işbirliğiyle geliştireceği yapay zeka çipi sayesinde Apple Siri ve Amazon Alexa’dan daha akıllı bir sanal asistan üretmeyi amaçlıyor.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite