Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Hikayeyi izleyicinin belirleyeceği Black Mirror’ın İnteraktif Filminin Fragmanı Yayınlandı

312 dakika, yani 5 saatten biraz daha uzun olduğu söylenen Bandersnatch’in fragmanına baktığımızda karşımıza gerçek anlamda bir distopya çıkıyor. Kitaptan uyarlanan Bandersnatch adlı bir bilgisayar oyunu ile alakalı olacak olan yapım, Netflix tarafından “Bir Black Mirror Etkinliği” olarak adlandırılıyor. 

devamı için >>
Facebook, WhatsApp Üzerinden Para Transferi Gerçekleştirmek İçin Kripto Para Birimi Üzerinde Çalışıyor

Facebook CEO’su bu yılın hemen başlarında, Facebook’un bir blockchain projesi üzerinde çalışacağının belirtmişti. Bloomberg’de yer alan habere göre, Facebook ile hamlesini mesajlaşma uygulaması WhatsApp üzerinden yapmaya hazırlanıyor.

devamı için >>
Yurtdışından Getirilen Bilgisayar, Tablet Ve Cep Telefonlarına Ek Ücret

26 Aralık tarihli Resmî Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanı kararına göre, aralarında bilgisayar, tablet ve cep telefonlarının da bulunduğu elektronik cihazlara ek ücret uygulaması getirildi.

devamı için >>
Telefon Kullanma Şeklinden Ruh Sağlığı Sorunları Tespit Edilebilir mi?

Teknoloji ruh sağlığımızla ilgili olumlu etkiler de yapabilir mi? Örneğin telefondaki yazı yazma ve ekran kaydırma şeklimiz, depresyon veya kaygı bozukluğu yaşadığımızın tespit edilmesini sağlayabilir mi? Mindstrong adlı mobil uygulamanın yaratıcıları, bunun olabileceğine inanıyor.

devamı için >>
Twitter 2018 Şeffaflık Raporunu Açıkladı

Twitter, 2018 sonunda hükümetlerden gelen talepleri açıkladığı şeffaflık raporunu yayınladı.

Rapora göre, Türkiye ve Rusya her türlü içerik engeli talebi konusunda  taleplerin %80’ni yapan iki ülke olarak ilk sırada yerlerini aldılar. Türkiye  ve Rusya binlerce kullanıcı hakkında şirketten bilgi isterken Twitter hiçbir bilgiyi paylaşmadı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite