Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Avengers: Endgame’den Tüm Zamanların Gişe Rekoru

Avengers: Infinity War” filminin devamı niteliğinde olan ve bu hafta vizyona giren “Avengers: Endgame”, tüm zamanların gişede en iyi açılış yapan filmi oldu.


devamı için >>
Instagram’a Eğlence Odaklı Yeni Özellik

Anket çıkartmalarıyla kullanıcılara hikayelere olan ilgiyi sıcak tutan Instagram bu kez de platformuna “Test” çıkartmasını dahil ediyor. Test çıkartmasıyla zenginleşen hikayelerde artık kullanıcılar seçmeli küçük sorularla test oluşturabiliyor.

devamı için >>
Google, Kullanıcıların Verilerini Otomatik Olarak Silmesine İzin Verecek

Google, resmi bloğunda yayınladığı bir gönderi ile kısa süre içinde kullanıcıların verilerini otomatik olarak silebilecekleri bir özellik yayınlayacaklarını duyurdu. 

devamı için >>
Facebook, Mesajlaşma Platformlarına Çapraz Kullanma Desteği Sunacak

Messenger’ın yetkililerinden Asha Sharma, F8’de yaptığı konuşmada; kullanıcıların yakın bir süre içerisinde Facebook’un üç platformu arasında (Messenger, Instagram ve WhatsApp) mesaj gönderebileceğini söyledi.

devamı için >>
Cep Telefonlarına ÖTV Zammı

Cep telefonlarına yönelik yapılan ÖTV düzenlemesi ile matrahı 640 lirayı aşmayan cep telefonlarından yüzde 25, 640 lira ile 1500 lira arasındaki cep telefonlarından yüzde 40, 1500 lira üzerindeki cep telefonlarından ise yüzde 50 vergi alınacak.

devamı için >>
Japon Taksileri, Reklam Hedeflemesi Yapmak İçin Yüz Tanıma Teknolojisi Kullanıyor

Reklamcılık sektörü, daha iyi bir hedefleme yapabilmek adına sürekli olarak teknolojinin yeni nimetlerinden faydalanıyor. Bunun son örneklerinden biri, Japonya’da ortaya çıktı. Japonya’daki taksiler, yolculara gösterilen reklamlarda daha iyi hedefleme yapabilmek için yüz tanıma teknolojisinden yararlanmaya başladı. 

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite