Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Daha Efektif Olmak İsteyen Sağlık Sektörü, Blockchain Tabanlı Önlemler Almaya Başladı

Statista tarafından dünya çapındaki medikal profesyonellerle yapılan bir araştırmada blockchain'in sahte ilaç önlemeden klinik dataların takibini sağlamada birçok noktada çalışmaya başlandığı belirtiliyor.

devamı için >>
Apple'dan Sonra Google, Amazon ve Microsoft da Üretimini Çin Dışına Çıkarmayı Planlıyor

ABD ve Çin arasında yaşanan gerilim teknoloji şirketlerini de oldukça etkiledi. İki ülke arasındaki gerilimin durulması, şirketlerin bu konuda önlem alma kararlarını değiştirmedi.

devamı için >>
Almanya'dan Facebook'a 2 milyon Euro Ceza

Almanya'da Ağ Uygulama Yasası'nı ihlal etmesi nedeniyle Facebook'a 2 milyon euro ceza kesildiği belirtildi. Açıklamada, Ağ Uygulama Yasası'nın ihlalinin yanı sıra nefret paylaşımlarının bildiriminde de şeffaf davranılmadığı kaydedildi.

devamı için >>
Apple, iPhone'lar Arası Kablolu Veri Transfer Yöntemi Geliştiriyor

iOS 13'ün beta 3 sürümünde yer alan kodlara göre Apple, iPhone'lar arası kablolu veri transferini mümkün kılacak yeni bir yöntem geliştiriyor.

devamı için >>
Mobil Uygulama Mağazaları 2019'un İlk Yarısında 39,7 Milyar Dolar Gelir Elde Etti

Mobil uygulamalar için yapılan harcamalar her geçen gün artarak devam ediyor. Uygulama mağazaları ile ilgili yeni raporunu yayınlayan mobil uygulama analiz firması Sensor Tower, App Store ve Google Play'in 2019 yılının ilk yarısında 39,7 milyar dolar elde ettiğini duyurdu.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite