Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Türk İzleyicisinin Netflix’teki İçerik Tüketim Alışkanlıkları

Netflix Türkiye’de son dönemde özellikle çalışan genç nüfusun hayatının vazgeçilmez unsurlarından biri haline gelmiş durumda. Peki Türk izleyicisi Netflix’te en çok ne izliyor? Hangi zaman dilimlerinde Netflx’ten daha fazla içerik tüketiyor?

devamı için >>
Google’dan Çevreci Bir Adım

Karbon ayak izini azaltarak çevreye verilen zararı azaltmak isteyen ve çevre kirliliğini azaltma amacıyla ürünlerinde geri dönüştürülmüş maddeler kullanacağını duyuran Google, üretim sürecinin yanı sıra çevreyi korumaya yönelik olarak ürün kargolama sürecini de “karbon nötr” hale getirecek.

devamı için >>
Tinder 5.2 Milyon Ücretli Aboneye Ulaştı

Tinder'ın ikinci çeyrek kazanç raporunu açıklamasının ardından uygulamanın ana şirketi Match Group'un hisseleri yüzde 20 artış gösterdi. İkinci çeyrekte kullanıcı tabanına 500 binden fazla kullanıcı ekleyen Tinder, Match Group'un ön görülen yıl boyu büyüme oranını da yukarı taşımış oldu.

devamı için >>
Google, Arama Sayfasında Bulunan Büyüteç Simgesini Kaldırdı

Dünyanın en çok kullanılan arama motorlarından olan Google, arama sayfalarındaki tasarımında yenilik yaptı. Bu yenilik kapsamında Google'ın arama sayfasında bulunan büyüteç simgesinin yerini "Ara" butonu aldı.

devamı için >>
Facebook'un Slack'e Rakip Platformu Workplace’in Yeni Tasarımı Belli Oldu

Facebook, şirket ya da organizasyon içinde kullanılması amacıyla kurduğu Workplace’in tasarımında önemli değişikliklere gideceğini açıkladı. Yine de yeni tasarım, daha önce iddia edildiği gibi Slack’in klonu olmayacak.

devamı için >>
Dijital Dönüşüm Yıkıcı Olmak Zorunda Değil

En iyi sonuçlar işinizi baştan yaratarak değil uyum sağlayarak elde edilebilir. Büyük bir küresel şirketin kıdemli başkan yardımcısı, Cenevre Gölü’nün sakin manzarasına nazır uzun bir öğle yemeğinin sonuna doğru şu itirafta bulundu: “Dijital dönüşüm konusunda bir düzine komisyonumuz var, dijital dönüşüm girişimlerimiz var, dijital dönüşüme doğru tam gaz ilerliyoruz…

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

MailerLite