Siteye Geri Dön
Dijital Dünya'da Neler Oluyor?
Netflix, Stranger Things ile Oyun Sektörüne Giriş Yapıyor

Netflix   içerik çeşitliliğini arttırmanın yanında farklı sektörlerde de etkili olacak projeler geliştiriyor. Bu kapsamda Apple ve Google gibi, çıkacak Stranger Things 3: The Game adlı  yeni oyunla konsol dünyasına da giriyor.

devamı için >>
Google’ın Yeni Özelliği ile Konum Geçmişi Otomatik Olarak Silinecek

Google, konum geçmişini veritabanından otomatik olarak silmeye yarayan yeni bir özelliği kullanıma açtı. Bu özellik, Google'ın hem iOS ve hem de Android sürümünde kullanılabiliyor. Özellik dahilinde konum verileriniz, 3 ya da 18 ay gibi sizin seçtiğiniz bir süre zarfında otomatik olarak siliniyor.

devamı için >>
İnsanlar Çevrimiçi Satın Alırken Daha Sağlıklı Tercihler Yapıyor

İnternet üzerinden yapılan gıda alışverişinin hacmi her geçen gün artıyor. ABD’de 2016 yılında satılan gıdaların yaklaşık yüzde 4’ü çevrimiçi satıldı ve on yıl içinde bu oranın yüzde 20’ye erişmesi bekleniyor. Bu durum perakendecilere tüketicilerin davranışlarını daha iyi anlama baskısı getiriyor.

devamı için >>
Facebook Politik Reklamcılık İçin Yeni Kurallar Getiriyor

Seçimler ya da diğer siyasi "konulara" ile ilgili reklamlar satın alım gerçekleştiren reklamverenler, Facebook’daki kimliklerini doğrulamaları gerekecek ve reklam için yapılan ödemenin de kaynağını kanıtlamaları gerekecek. Bu reklamlar ve alıcılarının kimliği, Facebook'un Reklam Kütüphanesinde yedi yıl boyunca korunacak; böylece, belirli bir reklam için kimin ödeme yaptığını herkes görebilecek.

devamı için >>
Instagram Keşfet Alanına da Reklam Yerleştilebilecek

Instagram kullanıcılara reklam göstermenin bir yolu olarak Keşfet sekmesini kullanmaya başlayacağını duyurdu. Reklamlar ana ızgarada gösterilmeyecek. Bunun yerine, bir kullanıcı Keşfet'ten gelen bir yayına tıkladığında, Instagram, keşifden dolaşan kullanıcılarına o yayında ilerlerken reklamlar yayınlanacak.

devamı için >>
YouTube’a Kanal Gizleme ve Daha Pek Çok Yeni Özellik Geliyor

YouTube, kullanıcı deneyimlerinin iyileştirilmesi için çalışmalarını sürdürüyor. Üzerinde çalıştığı özelliklerle kullanıcılarının ilgilendikleri tarzlardaki videolara erişmesini kolaylaştırmak isteyen YouTube, yeni özelliklerini resmi blog sayfası üzerinden paylaştı.

devamı için >>

Dijital Buro İstanbul

Nisbetiye Mah. Belediye Sitesi Yolu Sok. Belediye Siteleri A4 Blok No:14R Beşiktaş/İstanbul

Türkiye

Unsubscribe
MailerLite